søndag den 18. marts 2012

Rispapirsruller .


Mens jeg i dag har gået rundt herhjemme, grøn af misundelse over ikke at være til Foodexpo, fik jeg lyst til at forsøge mig med noget rispapir, jeg engang købte under et besøg i Bazar Vest .
Jeg lavede en stor portion grønt/råkost som fyld, sammen med lidt kylling - og det blev bare super lækkert .. Der var RIGELIGT grønt, men så er der også lidt til senere ;)

Jeg brugte:
  • 150 g hvidkål
  • 50 g bønnespirer
  • 6 små forårsløg
  • 1 rød pebre
  • 120 g agurk
  • Frisk mynte og basilikum
  • 9 g soya
  • Saften fra 1/2 lime 
  • 7 dråber tabasco
  • Stegt kylling 
  • Rispapir

Grøntsagerne hakkes til en fin salat, blandes godt, og overhældes med dressingen bestående af limesaft, soya og tabasco ..


Rispapiret gøres vådt - jeg fandt ud af at det er nemmest hvis man lige lader det ligge og "trække" lidt, faktisk et par min. inden man folder rullen sammen - så klistre de bedre  .




Ligeledes er rullerne også bedst, og nemmest at spise, hvis de lige har fået lov at ligge og klistre lidt sammen, så de ikke går op ..


Mmm de smagte simpelthen så godt, og super finger-mad ;)
Tænker de måske kunne være lækre dyppet i lidt sursødsovs .. !?


Sådan en lille rulle med 25g grøntsagsblanding og ca. 10 g kylling indeholder ca. 30 kcal - alt efter hvor meget olie kyllingen er tilberedt i .. GUF .

10 kommentarer:

  1. Det er bare så super lækkert! Jeg plejer at dyppe i enten soya eller hjemmelavet chilidressing :) mums!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja virkelig lækkert . Og perfekt dyppe-i-noget snack eller forret :)

      Slet
  2. Jeg har længe gerne ville have fat i noget rispapir, så jeg kunne få lavet mine egne vietnamesiske forårsruller:) Jeg tænker, at de også er ideale til at slippe af med rester, i stedet for at smide ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja hel sikkert! Alle frugt og grøntsager vil kunne bruges . Ja faktisk alle rester faktisk :)

      Slet
  3. Hvor ser de bare lækre ud! Jeg har tit tænkt at jeg skulle prøve at lave sådan nogle, men det er ikke lige blevet til noget endnu! Men nu må det altså snart være, for med det lave kalorieindhold lyder de jo intet mere end perfekte :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja og det var overraskende lækkert - det er hel sikkert ikke sidste gang jeg har lavet sådan nogen i hvert fald - og så kan de jo fyldes med alverdens grønt :)

      Slet
  4. Det må jeg altså snart prøve. Det ser bare så lækkert ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hel sikkert, det er super godt, og virkelig nemt - god kombination :)

      Slet
  5. Hej Nanna,

    Jeg har valgt at give dig blogaward. Du kan læse mere om det på:
    http://kagefruen.blogspot.com/2012/03/blogaward.html

    Hilsen Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak for awarden, betyder rigtig meget, jeg har dog tidligere modtaget en sådan award og vil derfor ikke sende den videre ..
      Mine svar fra sidst kan læses her:
      http://gyldenbergs.blogspot.com/2011/12/blog-award.html

      Slet