Mens jeg i dag har gået rundt herhjemme, grøn af misundelse over ikke at være til Foodexpo, fik jeg lyst til at forsøge mig med noget rispapir, jeg engang købte under et besøg i Bazar Vest .
Jeg lavede en stor portion grønt/råkost som fyld, sammen med lidt kylling - og det blev bare super lækkert .. Der var RIGELIGT grønt, men så er der også lidt til senere ;)
Jeg brugte:
- 150 g hvidkål
- 50 g bønnespirer
- 6 små forårsløg
- 1 rød pebre
- 120 g agurk
- Frisk mynte og basilikum
- 9 g soya
- Saften fra 1/2 lime
- 7 dråber tabasco
- Stegt kylling
- Rispapir
Grøntsagerne hakkes til en fin salat, blandes godt, og overhældes med dressingen bestående af limesaft, soya og tabasco ..
Rispapiret gøres vådt - jeg fandt ud af at det er nemmest hvis man lige lader det ligge og "trække" lidt, faktisk et par min. inden man folder rullen sammen - så klistre de bedre .
Ligeledes er rullerne også bedst, og nemmest at spise, hvis de lige har fået lov at ligge og klistre lidt sammen, så de ikke går op ..
Mmm de smagte simpelthen så godt, og super finger-mad ;)
Tænker de måske kunne være lækre dyppet i lidt sursødsovs .. !?
Sådan en lille rulle med 25g grøntsagsblanding og ca. 10 g kylling indeholder ca. 30 kcal - alt efter hvor meget olie kyllingen er tilberedt i .. GUF .
Det er bare så super lækkert! Jeg plejer at dyppe i enten soya eller hjemmelavet chilidressing :) mums!
SvarSletJa virkelig lækkert . Og perfekt dyppe-i-noget snack eller forret :)
SletJeg har længe gerne ville have fat i noget rispapir, så jeg kunne få lavet mine egne vietnamesiske forårsruller:) Jeg tænker, at de også er ideale til at slippe af med rester, i stedet for at smide ud :)
SvarSletJa hel sikkert! Alle frugt og grøntsager vil kunne bruges . Ja faktisk alle rester faktisk :)
SletHvor ser de bare lækre ud! Jeg har tit tænkt at jeg skulle prøve at lave sådan nogle, men det er ikke lige blevet til noget endnu! Men nu må det altså snart være, for med det lave kalorieindhold lyder de jo intet mere end perfekte :o)
SvarSletJa og det var overraskende lækkert - det er hel sikkert ikke sidste gang jeg har lavet sådan nogen i hvert fald - og så kan de jo fyldes med alverdens grønt :)
SletDet må jeg altså snart prøve. Det ser bare så lækkert ud.
SvarSletHel sikkert, det er super godt, og virkelig nemt - god kombination :)
SletHej Nanna,
SvarSletJeg har valgt at give dig blogaward. Du kan læse mere om det på:
http://kagefruen.blogspot.com/2012/03/blogaward.html
Hilsen Pia
Mange tak for awarden, betyder rigtig meget, jeg har dog tidligere modtaget en sådan award og vil derfor ikke sende den videre ..
SletMine svar fra sidst kan læses her:
http://gyldenbergs.blogspot.com/2011/12/blog-award.html