lørdag den 24. marts 2012

Sol og post med Mads&mono .

Her til formiddag sprang jeg ud i dette vildt skønne vejr . Jeg havde nemlig to pakker liggende på posthuset som trængte til at blive hentet ..
Posthuset ligger et par km væk, og med Mads&Monopolet i ørene blev det til den dejligste lille gåtur .. faktisk en skam at der ikke var længere ;)


Første pakke var en ny barberskum fra Shavesafe, som jeg har lovet at anmelde for Mind The Beauty . Det er en barberskum med 0% parfume, parabener og farvestoffer, som skulle mindske hudproblemer i forbindelse med barbering, og kan bruges over hele kroppen ..
Jeg glæder mig til at prøve den senere i dag, og min anmeldelse vil være at finde på Mind The Beauty i løbet af et par dage :)

Anden pakke var længeventet fra e.l.f. .
Længeventet, ikke fordi de ikke har sendt den hurtigt, men fordi den foundation jeg bruger, læææænge har været udsolgt . Derfor har jeg også bestilt en ordentlig omgang hjem .. hele 5 stk faktisk + en concealer - men til 31 kr stykket, er det jo også oplagt at gi' den gas ;)


Tre fine forårs-lakker til 13kr/stk kom også  med :)

Her vil jeg også lige dele med jer at man kan bestille fra e.l.f. indtil mandag morgen, uden at betale porto, ved køb for min. 10£, ved brug af koden: POPSHIPEU

7 kommentarer:

 1. Hvad hedder den foundation du bruger derindefra? Jeg har købt en i dyre domme fra et andet mærke og den er elendig, så jeg mangler et billigt alternativ. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er deres minaral foundation .. en pulver foundation med SPF 15 .. Jeg synes den er rigtig god - specielt til prisen!!

   Slet
 2. Det er lige netop også den foundation jeg bruger. Jeg elsker den :) Og lakkerne er så fine. Det er ikke længe siden jeg også bestilte en stak hjem. Glæder mig til at høre anmeldelsen af det barberingsprodukt. Har længe ledt efter et der virker :)

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende, jeg tror jeg vil prøve at bestille en hjem på et tidspunkt. Jeg mangler et billigt alternativ! :) Jeg synes umiddelbart at lakkerne af en mindre god kvalitet. Mine er længe om at tørre, og får hurtigt ridser og skaller. Hvad er jeres erfaringer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes i hvert fald at foundationen er rigtig god . :) og til den pris kan man jo nemt bestille to forskellige farver hjem uden det gør det store ..

   I forhold til lakkerne har du helt ret .. Men med mode-farver som disse synes jeg ikke det gør så meget .. jeg bruger aldrig den samme af den slags farver så længe af gangen og skifter meget i forhold til tøj-valg .. Så derfor synes jeg at de 13kr er super godt givet ud :)

   Slet
 4. Nu har jeg endelig fået bestemt mig for at bestille. Hvilken farve bruger du? Jeg har lidt svært ved at vurdere dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger deres Mineral Fair Concealer, Mineral Light Foundation¨og Mineral Coral Blush :)
   - men kommer jo an på din hudtone, bestil evt to, det er jo ikke ret mange penge "spildt" ..

   Slet