tirsdag den 7. august 2012

Øvdag og Frisk kværnet med is .


I dag har været lidt ærgerlig, har haft det ret dårligt siden middag, ikke særlig fedt når jeg skulle på arbejde i bilka . Der var heldigvis ikke så travlt så kom lidt tidligere hjem .. heldigvis!

I dag har jeg også været i Skanderborgs bøgeskov med Gorm . Han skal for første gang rigtig på festival og tror ham og gutterne får dig en super fed tur - selvom jeg måske er en lille smugle jaloux ;)
Tror jeg skal ud og besøge dem i morgen :)

Nå, men nu til billedet .. I sidste uge blev min ene søster 17 år, og vores far havde inviteret til grill og hygge .. Desserten var denne sjove blanding af vaniljeis, med lidt rom, friskkværnet sort pebre og et jordbær .. Det var faktisk ganske godt og jeg synes bestemt at I skulle prøve det, derude :)
- sjovt med den søde is, og den stærke pebre :)

2 kommentarer:

 1. Det lyder ret specielt:) Men jeg har har også hørt, at jordbær og peber skulle gå ret godt sammen.. eller også blander jeg det sammen med noget andet, haha..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja det er da muligt ;)
   jeg synes i hvert fald at det er en spændende blanding - ikke lige noget man skovler indenbords ligesom is med chokoladesovs, men alligevel godt ;)

   Slet