fredag den 18. maj 2012

På søster-visit i Aalborg .


Onsdag middag tog jeg bilen og kørte mod Aalborg for at besøge min søster .
Hun havde taget tidligere fri fra skole *host*pjæk*host*, og vi fik os en lidt sen frokost på Ulla Terkelsen London . Stedet er jo hel fantastisk flot, fuldt af farver og sjove detaljer - fx disse flasker .


Jeg ville gerne have taget en masse billeder derinde, men der var bare SÅ mange mennesker at jeg ikke rigtig syntes jeg kunne komme til det .
Her er et lille stykke af "himlen" ;)

 Mia-Maja fik sig en burger, mens jeg fik en salat med laks .. Den var ret god, men havde lidt et luksusproblem med den - der var næsten for meget laks . (?)  Sådan at det blev næsten for stærkt at spise det hele .. Ja det lyder nok underligt ..


Det skulle jo udnyttes at jeg havde bil med derop, så en lille tur i IKEA blev det også til . ;)
Og der kan faktisk være en ret stor usammenklappelig plastik stol bag i en Clio - fandt vi ud af ..
Vi delte senere en flaske rødvin mens vi hang alle disse fine ting op på hendes lille kollegieværelse .. det blev bare SÅ flot :)

Torsdag startede vi dagen med en times god træning, inden vi kørte til familie fødselsdag, der både stod på brunch, Aalborg Zoo og Bones til aften ..

Her til aften har jeg været på arbejde i Bilka, og skal igen hele dagen i morgen . er det unfair bare at håbe på at vejret ikke bliver alt for godt når nu jeg bare skal sidde derinde ? ;)

2 kommentarer:

 1. Haha, jeg kender godt det med næsten at håbe på dårligt vejr, fordi man ved at man alligevel ikke kan tage del i det, hvis det bliver godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jep - og vejret var vist heller ikke super fantastisk i går ;)
   I dag tilgengæld, der har jeg fri :)

   Slet