mandag den 16. juli 2012

Grenå Beach Party .


Vi brugte hele weekenden hos et vennepar i Grenå . Hvert år når det er Grenå Beach Party lukker de deres hjem op for alle venner og weekenden bruges til hygge, musik, øller og fest .
I år kunne Gorm og jeg endelig også deltage - og det var simpelthen SÅ hyggeligt ..
Musikken var lidt noget tramp som vi sagde, og vejret var slet ikke så beach-agtigt, og vi fik vist alle "fugt i fundamentet" ;) , men med godt selvskab og en bette dans var det slet ikke så tosset .


Vi fortsatte i Grenå-by til masser af Morgan og cola, små kolde, og strand tema med hawaii-kranse og lign ..
Helt lyst var det da vi gik hjem ad, og se lige et sjovt hus vi gik forbi .. de kan vist godt li opmærksomhed?


På hjemvejen så vi også en patruljevogn svinge ind til en bager og straks løb Gorm efter dem - og ganske som han regnede med gik de ind af bagindgangen . Han spurgte straks de morgenfriske bager-folk om vi ikke også kunne købe lidt nat-morgenmad .
I halv fuldskab kom vi hele vejen ind igennem bageriet og ind i forretningen hvor vi købte os et par rundstykker og snegle .. Mmmmm ..
og mega sjovt, har aldrig været ved en bager på vej fra byen før .


Søndagen brugte vi alle foran fjernsynet med en masse film og chips .. det var simpelthen SÅ hyggeligt og vi kom først hjem i går aften kl 22 ..
Normalt er jeg ikke så meget til hunde, men deres hun Nicky her, hun er bare SÅ dejlig, og fik endda lov at putte sammen med Gorm og jeg - og vores tømmermænd .

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt, at de bare sådan åbner deres hjem op til det :) Men åha, man kan da godt blive en smule træt af det danske sommervejr.. til gengæld kan jeg fortælle, at det var MEGET værre i Berlin :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig skønt . og sikke en ro der bare var til at hygge sændag ;)
   Men ja, super ærgeligt med det her vejr .. Heldigvis var en vandfast mascara, læderjakke og en kunstig ikke-sugende strik nok i mit tilfælde til at det stadig var en fest ;)

   Slet
 2. Sikke nogle fine billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er lidt i tvivl om hvilke billeder du mener - da mine Iphone billeder jo ikke ligefrem er noget at råbe hurra for ;) Så tænker du mener billederne over fjernsynet på det sidste billed .. er ret sikker på at det er Anna som vi besøgte, der selv har lavet dem :)

   Slet