torsdag den 12. juli 2012

Opbevaring til pinde og rondeller .


I går var jeg sammen med min veninde Nikita, inde og spise frokost på Stiften, - jeg kunne lige nå det inden jeg skulle på arbejde - perfekt :)
Efter en lækker salat, og en overdådig chokolade milkshake, havde vi lidt ekstra tid inden jeg skulle videre med bus, og vi gik derfor i Decorate .


Jeg faldt denne smarte vatpinde- og rondel 2-i-1 opbevarings-skønhed ;)
Jeg havde et tilgode bevis til butikken, og købte den, selvom jeg måske syntes at 149 kr var lidt meget (det synes Gorm i hvert fald hel sikkert ;) )
Den er fra Nomess og kan også købes her .


Jeg synes den passer perfekt i rodet på badeværelseshylden, sammen med de gennemsigtige æsker, fra Søstrene Grene .

6 kommentarer:

 1. De har mange flotte, fede og sjove ting i Decorate, men synes også det er noget dyrt. :) Men smart det du har købt :)

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror mest jeg synes at det er dyrt fordi jeg bare gerne vil have det hele ;)

   Slet
 2. Uh, det er lige sådan en fidus jeg har brug for. Det ser nemlig ikke så fikst ud med en hængende plasticrulle til vatrondeller. ;) Og Decorate er en super fed butik, selvom man hurtigt kan bruge en sommerløn derinde. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, men du er der bare styr på vattet ;)
   Og ja, tror jeg kan li næsten alt de forhandler ;)

   Slet
 3. Åh jeg elsker altså også bare de Nomess inspirerede pleksi glad kasser. Har dem alle steder i mit hjem, både dem fra Nomess og søstrene :)

  stylebyjosephine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også at de er skønne! Jeg har dem dog kun på badeværelsen - hvilket jeg tror Gorm synes er rigeligt ;) jeg kunne godt bruge flere ;)

   Slet