onsdag den 18. juli 2012

Hælpudesyndrom-lort og gaveindkøb .


Siden lørdag har jeg haft ondt i min højre hæl . sådan ret ondt, mere end bare alm øm så jeg valgte at tage til lægen i går - gør jeg ellers kun når jeg er sikker på at den er gal .

og ganske rigtigt, så har jeg fået Hælpudesyndrom - en betændelse i hælpuden, hvilket gør at den nærmest smutter ud til siderne og man derfor kommer til at gå på knoglen i stedet for .. No shit det gør ondt .. :(

Jeg skal nu holde den i ro, spise en masse ipren for at mindske inflammationen og gå i sko der støtter godt mod siderne af hælen for at holde puden på plads .. Men ØH .. hvilke sko gør lige det? Stiletter er mit bedste bud, meeeen .. Er kommet frem til at mine løbesko er det bedste bud ..
Og hvis jeg er heldig går det væk i løbet af nogle(?) uger .. så ikke mere sommersko, eller pæne sko i det hele taget, til mig .

Det værste er faktisk næsten tidspunktet, i morgen tager jeg afsted til Spejderneslejr (35.000 spejdere samlet i Holstebro) og skal være der de næste 10-14 dage .. virkelig dårlig timing! :(

Nå men til gaverne . Inden lejren er ovre, har både min mindste søster og Gorm fødselsdag .. Så dagen i dag har stået på gaveindkøb . mig halv-humpende rundt i alm pænt(?) tøj, og løbesko . ØMT . Øv . Men gode gaver fik jeg købt!

Nu skal jeg have ryddet lidt op og pakket en masse sager :)

4 kommentarer:

 1. Av av av, lyder virkelig ubehageligt - men jeg håber for dig at det snart bliver bedre og at du stadig vil få en sjov spejdertur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og det skal nok blive sjovt - spørgsmålet er måske mere hvor aktiv jeg kan være.. Lidt ærgeligt når det er mig der står for aktiviteten.. Så må bare lede og fordele arbejdet ;)

   Slet
 2. Det lyder virkelig ikke rart - og ja, vildt dårlig timing! Øv!
  Jeg håber, at du får en god lejr alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig dårlig!
   Men min mor (som også kommer - vi er en stor spejderfamilie) har taget hendes cykel med jeg kan låne .. det gør transport lidt nemmere end gåben ..

   Slet