tirsdag den 11. september 2012

Hammerlækker kop-kage på 5 min .


Disse kop-kager som man bager en i kop i microovnen og på den måde har en lækker treat på få minutter, har været fremme i mange mange udgaver .. Jeg har prøvet mange forskellige, men synes ikke rigtig om dem jeg har prøvet - indtil denne!

Jeg brugte lidt mindre mel end den oprindelige opskrift, og fik en lækker varm brownie-agtig kage . Mums! og så endda med ingredienser som man allerede har i skabene - perfekt når en akut chokoladekage situation opstår ;)

1 kop-kage brownie
  • 2 spsk flydende becel (eller olie)
  • 2 spsk vand
  • 1/4 tsk vanilje ekstrat
  • 1 knsp salt
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk ægte kakao
  • 3 spsk mel

Vand, becel og vanilje ekstrakt blandes sammen med en gaffel .
Resten af ingredienserne blandes med .
Koppen/en lidt stor ramakin sættes i microovnen ved fuld effekt i 1-1/2 minut . Vær opmærksom på at kagen "hæver" lidt op mens den er i microovnen .
Kagen køles kort af, inden den halvbløde lune brownie spises med en ske . Mmmmm ..

(overfladen ser lidt underlig ud, men det er nok bare microovnens varme - den smager i hvert fald godt)

Selvom det er en hurtig kage indeholder den desværre stadig en del kcal . 1 kop-kage indeholder ca. 515kcal .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar