søndag den 16. september 2012

Pretty little liars .


Jeg læser ALDRIG .. har igennem tiden ganskevist læst alle Harry Potterbøgerne, Twiligt bøgerne, tusindvis af blogindlæg hver dag, og en bog hist og her - men det er næsten også det eneste - udover studierelaterede bøger naturligvis ..

Den anden dag da jeg i Herning var i Føtex stod jeg alligevel (som altid) og kiggede i bunkerne af bøger, og besluttede mig for at købe en letlæselig tøsebog.. Det er jo med at "udnytte" at man sover alene i Herning, herhjemme får jeg med garenti ikke læst ved sengetid - der er det mere hyggeligt at snakke med Gorm :)
Jeg købte derfor den første bog Løgne, i serien Pretty little liars . Jeg har aldrig hørt om bøgerne, men slugte ubetinget den første på tre dage - og det er altså meget unormalt for mig ..

Da serien i går så var sat godt ned i Bilka, købte jeg de tre andre i serien, og er allerede godt igang med nr to .. Hel sikkert anbefalelsesværdigt - de er (så langt som jeg er kommet) utrolig spændende og skrevet i små kapitler der for mig gør det meget nemmere liiiige at tage et mere .. perfekt :)

Nu skal jeg lige være færdig med min lille opgave der skal afleveres i morgen, og så skal jeg vist bare foldes sammen med bogen i sækkestolen og hygge - indtil jeg senere skal til Herning igen .

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg har det på samme måde. Præcis samme måde! Eller jeg har så heller ikke læst Twilight eller Harry Potter, hehe.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe var også i mit sabatår jeg læste det meste ;)

      Slet