søndag den 29. april 2012

Duff og Max .


Der var ikke så travlt i Bilka i dag, så jeg fik tidligere fri - lidt trist for lønsedlen, men meget rart .

Jeg kom til at tænde fjernsynet da jeg kom hjem, og INDRØMMET, selvom det er teenage film af værste skuffe, kan jeg ikke lade være med at se Hilary Duff's film når de pludselig er der . De er hyggelige, og minder mig om min søster og jeg da vi stadig boede hjemme ..
Jeg nævner i flæng: "A Cinderella story", "The perfect man", "Raise your voice" og denne "Material Girls" som altså bliver nydt fra gulvet med ryggen op af en varm radiator og en pepsi max :)

Søndage er dejligt - og i morgen kommer Gorm hjem .. Juhuuu <3

4 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det med Lindsay Lohans film, hvis jeg alligevel ikke laver andet!:)
  Og forresten, apropos noget helt andet, mht. dit indlæg om dine cupcakes - under 1200 kcal om dagen, det var ikke meget! Er du da sådan en der er på slankekur pt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jeps - når nu filmen alligevel er der er det jo næsten synd at slukke ;)
   ALtså . fra jan til ca. maj sidste år tabte jeg mig 11 kg .. nu har jeg ca taget 4 kg på igen .. og kan bare ikke holde vægten .. det er frygteligt .!

   Slet
  2. Åh, det kender jeg alt, alt for godt! Jeg tog også meget på her sidste semester. Og jeg er sådan en der tager på, bare jeg kigger på en kage. Jeg har endda fået målt mit stofskifte, fordi jeg troede det var dér den måske var gal, men alle tal så fine ud. Så jeg går ud fra jeg bare at virkelig uheldig ;/

   Slet
  3. Ja det er noget skidt ..
   Hehe ja øv, så kunne du ikke skyde skylden på stofskiftet - ville ellers være skønt med en syndebuk ;)
   Her i Maj har jeg sat et træningsmål op.. Er desværre gået lidt i stå på den front, men det skal være SLUT nu .

   Slet