onsdag den 4. april 2012

Hard Rock Cafe .


Hele weekenden var Gorm og jeg ude og spise et par gange om dagen - det hører altså med til ferie og hygge, og så må en kcal være en kcal (jeg er gået tilbage til hverdagens kcal-ration igen) .
Lørdag aften tog vi forbi Hard Rock Cafe som i Hamborg ligger nede ved Elben .


Der var 50 min. ventetid for at få et bord, men da vejret var ok, gik vi os bare en tur langs vandet og nød stemningen inden vores bord var klart .
Da vi så havde bestilt gik der også kun 5 min. til vores mad stod foran os .. Men nu valgte vi også deres Legendary Burger og fadøl ;)
Det er nok den mest fede burger jeg nogensinde har spist, med ost, bacon og friturestegte løgringe .. Jo lidt grønt var der, men det lå uden for burgeren - det skulle jo nødig være for sundt ;)


Efter maden gik vi all in på deres store og farverige drinks ;)


Det er et virkelig dårligt billede, men synes I skulle have lidt Reeperbahn -stemning med også .. Efter vi havde små-fuldet os, gik vi nemlig en tur op og ned af gaderne inden vi tog en taxa hjem..
Der er jo barer, bodeller og stripklubber over det hele .. Men jeg var meget overrasket over den behagelige stemning og den store tilstedeværelse af politi - jeg er nok lidt en kylling sådan nogle steder ..

2 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig spist på en Hard Rock Café før - var det en god burger, selvom den var fed? Og hvordan er de tyske priser? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en udemærket burger, men ikke noget specielt - og en anden gang vil jeg nok prøve noget andet fra deres menukort . :)
   De tyske spise-ude-priser er hel sikkert generalt billigere end herhjemme . De fleste steder kan man nemt få de billigere retter, som pasta og lign. til under 10€ .. burgeren her kostede vist 15€ = ca. 115 kr .
   Er blevet ret glad for Tyskland faktisk :)

   Slet