søndag den 15. april 2012

Weekenden i billeder .

Fra fredag til lørdag var min søster og jeg til et møde i Aarhus omkring en aktivitet vi skal lave sammen på Spejderneslejr til sommer .
Når nu hun alligevel var i Aarhus blev hun derfor hos mig indtil i dag :)Lørdag var vi nede og snuse i en masse tøjbutikker som jo simpelthen emmer af lækkert sommertøj .. Andre havde fået samme ide så vi var faktisk forbi 5 cafeer før vi fandt en hvor vi kunne få frokost - og så sad vi endda udenfor .
Bordet var hos "go'e gamle" og velkendte Ziggy, hvor man altid får god cafe-mad .. Vi bestilte en gang nachos og en tapas-tallerken og så delte vi begge :)


Senere på dagen, og efter en tiltrængt lur, fik vi rødvins-fondue og rødvin :)
Fondue er simpelthen så lækkert når det er med rødvin, kødet får den dejligste smag (og farve) .. Og så er fondue altså også lidt overset i det hele taget ;)


Aftenen endte ud i en meget lang og våd bytur ;)
Virkelig virkelig hyggeligt, på barSMIL - hele natten ..
At dømme ud fra Mia-Majas top i dag, er det da utroligt at hun kunne have SÅ mange tømmermænd, taget i betragtning hvor meget hun tilsyneladende hældte forbi munden i går ;)


Tømmermændene havde måske også ramt mig en smugle .. Så da jeg her til aften tog toget til Herning (skal nemlig møde kl 7 imorgen!!) blev det en mathilde og 3 babybites fra 7eleven, der blev min aftensmad .. - sund og nærende kost ;) ..

Håber jeres weekend har været lige så god!?
Godnat!

2 kommentarer:

 1. Er du spejder?? Ej hvor skægt, det anede jeg ikke..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, og en meget glad én af slagsen ;)
   For tiden måske mest "papir-spejder" (kontor) faktisk - men dem skal vi jo også være nogen af ..

   Slet