onsdag den 27. juni 2012

Hindbær og sol vs. Eksamensopgave .


Ja denne tid er jo for de fleste eksamenstid - og for mig ingen undtagelse ..

Siden fredag har jeg læst immunologi på højtryk .. Jeg havde nemlig en eksamen fra januar som jeg liiiige skulle tage igen . Så i går stod den på reeksamen ..
Og hvilken lettelse at kunne gå derfra med et 7-tal .. Faktisk blev jeg så lettet at jeg begyndt et tude mens jeg var inde hos dem .. Den dumme reeksamen har fyldt SÅ meget i mit hoved (og dårlige samvittighed) de sidste måneder, og det er så dejligt at den nu bare er ovre - har været SÅ nervøs!

Nu kunne det jo være dejligt hvis jeg så havde sommerferie nu .. Men desværre, Dette modul har jo også en eksamen .. Så på fredag skal jeg aflevere en skriftlig eksamensopgave, som desværre ikk har skrevet sig selv endnu ..
Men lige nu er solen virkelig fremme på altanen - ENDELIG!
Så det fejres altså lige med friske hindbær, en kold pepsi max og det nyeste Fitliving ..

Mon ikke også sådan en opgave bliver bedst når den skrives i de sene aftentimer? I hope ..

4 kommentarer:

 1. Alle opgaver, eksamensopgaver eller laboratorierapporter, bliver per definition bedst når de skrives i de sene aftentimer/nattetimer - det er næsten en naturlov :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja desværre . Jeg er også bedst til at holde fokus sent om aftenen - men så er det jo så også ret spildt at jeg har brugt så mange timer foran skærmen i dagstimerne i dag ;)

   Slet
 2. Tillykke Tillykke Tillykke.. Hvor er det godt nok dejligt du kom over den og med en så fin karakter :-) fedt og det var en rigtig god dag over ved nuklear :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var simpelthen over al forventning! virkelig!
   Det var godt, det er jo et dejligt sted ;)

   Slet