mandag den 4. juni 2012

Snow White and the huntsman .

billede

Her til aften var jeg sammen med Christine, en sød radiografstuderende som jeg delte hus med sidst jeg var i Herning, i biografen .. Vi viste ikke helt hvad vi skulle se, men Snow White and the huntsman havde vi begge mod på ..
- Det viste sig så at det var en snig-præmiere vi var til - der kan man bare se ;)

Filmen var faktisk rigtig god!
En viderudvikling af det klassiske eventyr, proppet med eventyr-action, farlige skove, slogeskampe og klamme dyr . Alligevel var der mange af de rigtige snehvide-ting med, blandt andet et forgiftet æble, 7 små dværge og selvfølgelig et kys :)

Dog må jeg som flittig Twilight-seer sige, at Kristen Stewart gav mig mange BellaSwan-flashbacks som jeg godt kunne have været foruden .. Hun er dygtig, ja, men kunne godt tænke mig at se hende i en anden slags rolle - hvor hun ikke skal ligge og vride sig af smerte ;)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes Kristen Stewart er virkelig irriterende som skuespiller, så de irriterer mig lidt at hun er med, især hvis hun er næsten på samme måde som i Twilight. Jeg ville rigtig gerne se filmen, men hun trækker altså ned..

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes i hvert fald at der var ret mange "sammenfald" mellem de to roller, og er også lidt træt af hendes halvsure-teenage-attitude . - men ellers meget god film :)

      Slet