fredag den 3. februar 2012

En hurtig kartoffel .

Det er for mig en arbejdsweekend, hvilket betyder at jeg har siddet i Bilka i aften, skal i morgen og igen søndag .. Jeg sidder derfor nu, små-træt og alene og kigger lidt på alle nettets lækre blogs og anden inspiration, mens DanmarksIndsamlingen kører i baggrunden ..

Det er nu lidt hyggeligt - når nu man ikke skal andet ..
Men hel ærligt, hold nu op Medina og Søren var de dårligste værter jeg nogen sinde har set - men 31 mio. fik de da alligevel samlet på 1 time, godt gået ..


Noget hel andet er at jeg er alene hjemme, helt uden Gorm .. Han flyttede nemlig i onsdags til Hamborg, hvor han skal være i praktik i 3 måneder .. Åhh jeg kommer sådan til at savne ham - men sikke en oplevelse han får, og der er jo heldigvis ikke så langt væk .. Suk ..


Tirsdag, hvor vi skulle spise aftensmad sammen for sidste gang (sikke dramatiks det lyder;)), skulle vi selvfølgelig have en god entrecote-bøf - og dertil hører jo kartofler ..
Gorm, som skulle handle, kom hjem med denne pose små hurtige kartofler, og dem vil jeg altså gerne lige slå et slag for .
Posen ryger bare i microovnen i 10 min, og så er der kartofler!


De er super super varme når de er færdige, og lidt svære at få ud af posen uden at brænde nallerne . Men derefter er der serveret - fint tilberedte kartofler med skæld -på rekord tid .
Hvis jeg skal sige noget som helst negativt, blev skrællen ligesom lidt rynket da de begyndte at blive kolde, men det kan vi ærligtalt godt leve med ..
En pose indeholdte 800g og kostede ca. 14 kr .. - måske er det lidt dyrt, men det var SÅ nemt, og herhjemme bliver "resten af posen" alligevel altid dårlig inden vi spiser af den anden gang .. Så Win win win, og her bliver der nok lavede hurtige-micro-kartofler igen .. :) 

6 kommentarer:

 1. Jeg må altså indrømme, at jeg er vild med din blog! Det er hyggeligt at høre om dit liv, og hvor er det trist for dig, at Gorm rejser ;)

  Kig meget gerne forvi mig, måske synes du godt om?!

  // KNus Freja ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare dejligt at høre! :)
  Og ja, savner ham også , man er jo vandt til at være sammen hver dag! Heldigvis er der ikke så langt til Hamborg ..
  Jeg er skam blevet fast læser - elsker flotte billeder, og drømmer om engang selv at få et godt kamera og kunne gøre dig kunsten efter ..

  SvarSlet
 3. Smart med mikroovns-kartofler! Nu har jeg så ikke en mikroovn, men stadig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig smart!! Men ok, også ca. det eneste jeg bruger microovnen til, udover popcorn selvfølgelig ;)

   Slet
 4. Num num num! Det ser da godt ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også - og Gorm livret, KØD, kartofler og sovs ;)

   Slet