lørdag den 25. februar 2012

Pæn hentydning .


Vi har i længere tid haft problemer med at der er nogen der ikke respekterer at man ikke må ryge i vores opgang ..
Der er blevet skrevet flere "påmindelser", sat store (større end før) "rygning forbudt"-skilte op, og jeg selv ynder også gerne at hoste og ytre min utilfredshed når jeg går forbi det rygende folk på vej ud af døren .. Come on, hvis du vil ryge - må du ud i regnen!
I dag da jeg kom hjem fra arbejde er der så nogen der har taget den skridtet videre og sat denne besked op nede på opslagstavlen - en humoristisk, men dog alvorlig, lille reprimande ;)

Lige nu sidder jeg bare og ser lidt Voice (de er jo knald dygtige!) og lader op til imorgen igen at skulle på arbejde ..

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det er SÅ.. dårlig stil?! når folk ryger på opgangen! Det er jo helt vildt ulækkert, og det er vildt tarveligt over for sine naboer. Ad.. jeg håber folk respekterer det, med det nye skilt ! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også - specielt fordi vi er 36 lejligheder der deler den opgang .
   OG så synes jeg bare at det her var en sjov måde at tage "sagen" videre på ;)

   Slet
 2. Jeg har også problemer med røg i den opgang hvor jeg bor. Det er ULÆKKERT at komme hjem og kunne lugte det helt ind i min egen lejlighed fordi lugten sniger sig gennem brevsprækken :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så er det bare så forbandet uforskammet når nu det står i vores regler, plus der er store skilte .. Så gå dog udenfor . Vi har endda alle både altan og svalegang..

   Slet