torsdag den 16. februar 2012

Hamborg part I .


Både i går og i dag, mens Gorm har været på arbejde, har jeg taget u-bahn'en ind til midtbyen og gået lidt rundt .
Det er faktisk ganske utroligt hvor hyggeligt det er at gå og opleve alene, har jeg aldrig gjort før ..
Gaderne jeg er gået mest rundt i er fra Hauptbahnhof og ned af Spitalerstrasse og Mönckebergstrasse og gaderne deromkring . Det er nok de mest oplagte gader at gå i, da de både har mange af de alm. highstreet butikker, men også ligger tæt på banegården, og derfor er ligetil at finde .


Både de "fadøl" der er på øverste billede, og "pizzaen" herover, er lavet kun af vingummi og skum . ;) Butikken Baeren-treff, er jeg kommet forbi et par forskellige steder, og deres butikker er fyldt med, ja, vingummi og skum . det er altså ret sjovt - har dog ikke smagt noget af det ..


I centeret Europa Passage  der en lillebitte kage-tilbehørs-butik . Butikken er så lille at man nærmest kun lige kan vende sig rundt derinde, men se lige en væg de havde - helt fuld af kageudstikkere! ;)
Det blev dog ikke lige til noget køb derinde denne gang, tror min iver efter at få taget et diskret billede, og butikkens begrænsede areal + en meget kiggende ekspedient skræmte mig lidt ..
Mon ikke jeg får lejlighed til at kigge en ordentlig gang, næste gang :)


I det skønne varme vejr i går, undrede jeg mig selv en lækker italiensk is, én kugle med cookie, og én med hasselnød! Mmmmm .. :)


Tilbage i Mönckebergstrasse kom jeg forbi denne skønne krydderi-handler .
Her kunne man købe poser af alverdens lækre krydderier - tror hel sikkert jeg skal et smut derned forbi igen inden jeg tager hjem ;)

NB! kan simpelthen ikke få lov at linke til flere steder på google-maps, men hvis man ser på kortet, går de to gader skråt ned, mod venstre, fra hovedbanen - håber det giver mening ;)

2 kommentarer:

  1. Det ser vildt hyggeligt ud :D ! Jeg har aldrig været i Hamborg, kun Berlin. Overvejer om jeg skulle udvide min tyske horisont, og få set Hamborg også.

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså nu har jeg desværre aldrig været i BERLIN, men Hamborg er i hvert fald et besøg værd!! Glæder mig allerede til at komme igen og opleve endnu mere her :)

      Slet