mandag den 20. februar 2012

Hamborg part II .

Èn uges ferie, endte med også at blive en uge med masser af mad, drikke og ja, kcal! Men det var SÅ godt! ;)
Her er et lille udsnit af herlighederne - beklager de fleste billeder er super dårlige, men synes de skulle med alligevel :)


Først, ingen Tyskland uden Karry Wurst ;)
Denne lækre sag er en "CurrySnacker", som købes færdigpakket med masser af karrysovs, lige til at varme i microen .. - og indrømmet, det smagte jo godt ;)


På en regnvejrdag rundt i gaderne, skulle vi pludselig have frokost - og nærmeste spisested var Cafe Melange som ligger her .
Vi fik begge en pastaret, her min men spicy tomatsovs og tigerrejr .
Cafeen var et udemærker frokoststed, og med mulighed for at stå udenfor ved én af kanalerne - hvis vejret er til det ..


Et stykke i-løbet-af-ugen gulerodskage :)


Virkelig utydelige Burger og Øl - billeder, nede fra den lokale Cafe/Pub/Restaurant/Sportsbar ca. 500 m fra Gorms lejlighed i Eppendorf - et super hyggeligt sted, som hel sikkert skal besøges igen :)


En enkelt Starbucks kakao, eller to, røg der også ned i løbet af ugen .


Gensynets glæde var stor, da jeg fandt ud af at der i Hamborg lå en Alex . Min søster boede nemlig sidste år i Rostock, hvor en anden Alex i kæden, blev flittigt besøgt :)
Alex er et super godt sted at tage hen, fyldt med unge mennesker .
Maden er alm. lækker cafe-mad, og der er også rig mulighed for at kaste sig over drinks'ene ;)
Alex ligger her og har den smukkeste udsigt ud over Binnenalster .
Faktisk spiste vi hele to aftener på Alex, her den første aften - Gorm med en burger, og mig med laks, brød og salat .. Mmmm :)


Generalt er det ret billigt at spise i Tyskland - så det er jo bare bonus :)
Disse to lækre skum-bjørne lover tilgengæld også at jeg nu er vendt tilbage til min Madlog igen - og har endda været nede at træne i dag, efter praktikken . ;)

2 kommentarer:

 1. Jeg vil også til Tyskland!! Jeg vil i hvert fald til Berlin igen! Alle dine billeder, og tanken om at det er billigt, lokker jo helt vildt!
  Jeg har aldrig fået en karry wurst, selvom min veninde og jeg har snakket om det, når vi har været derned.. Egentlig synes vi det lyder lidt halv ulækkert, nok mest navnet, men det hører sig ligesom til?
  Hamborg lyder også som en meget hyggelig by?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe det lyder nemlig ikke som de lækreste i verden, men må sige at det smagte ganske super - også selvom den version vi fik var en microovns-udgave ;)
   og jeg synes hel sikkert at Hamborg er et besøg værd - og det er jo også ret tæt på danmark :D

   Slet