onsdag den 7. september 2011

Pakkepost !


Iført morgenkåbe og håndklæde om håret måtte jeg i formiddags åbne døren for et regnvådt postbud - Jeg har nemlig fået en pakke!!
Pakken er fra Anne aka Mademoiselle Black som tidligere meldte sig som deltager i pakkelegen..

Og sikke en fin gave . Muffinsforme, fint indpakningspapir, spændende indisk te, mikado, guld karameller, fransk nougat (mums) og så en rigtig fin kogebog .


Kogebogen hedder Moderne Mamma og er 12 ægte italienske mamma's der vidergiver deres bedste italienske familie opskrifter ..
Super spændende og glæder mig allerede til at trylle lidt med de lækre italienske ingredienser ..

Jeg kan desværre se at der endnu ikke er nogen der har bidt på, og meldt sig til at deltage i pakkelegen hos Anne - kan altså kun opfordre nogen til at melde sig, det er super hyggeligt :D

5 kommentarer:

 1. Wauuw, for en lækker omgang du har fået dig der :O Det må jeg sige. Flot gave :)

  SvarSlet
 2. Jeg har også købt kogebogen til mig selv, men jeg synes ikke rigtig jeg kunne blogge om det før, pakken var kommet frem til dig :-)

  SvarSlet
 3. Mademoiselle Black:
  Haha det er så iorden, den ser også god ud .. Og igen, tak for gaven . Håber der er nogen der melder sig til at fører legen videre - det er nu hyggeligt :)

  SvarSlet
 4. Ja, super flot gave! Jeg får helt præstationsangst nu... Er lidt småstresset og har derfor en hukommelse som en si, så min oprindelige plan faldt lidt fra hinanden... Men nu er pakken på vej, synes ikke jeg kunne være bekendt, at lade dig vente længere :)

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at modtage din pakke, forhåbentlig iført lidt mere tøj end da jeg åbnede døren for posten idag ;)

  SvarSlet