tirsdag den 13. september 2011

Sesamstegt kylling med nudelsalat .

Her til aften har jeg lavet denne lækre thai-inspirerede ret . Jeg tog udgangspunkt i en opskrift fra Magasinet Mad! nr. 7 2011, men har selvfølelig ændret lidt i mængder osv .
Resultatet blev rigtig lækkert, og vil hel sikkert specielt huske kyllingen og lave den igen . Selv Gorm syntes faktisk det var rigtig lækkert, selvom det indeholdte en del grønt ;)


Næste gang vil jeg nok tilsætte nogle friske krydderurter til salaten, fx frisk koriander, som der også indgik i den originale opskrift - men som de desværre ikke havde i netto ..
Salaten kan godt virke lidt tør, men ved at tilsætte soja ved serveringen smager det bare super skønt :)

Sesamkylling og nudelsalat, 2 pers.
  • 2 kyllingefileter
  • Sesamfrø (ca. 30 g)
  • Olie
  • 100 g fuldkorns ægnudler
  • 4-5 forårsløg
  • 2 snack peberfrugter
  • 1/2 agurk
  • 125 g sugarsnaps/slikærter (en pose)
  • 1/2 tsk. stødt koriander
  • Soja til servering

Kyllingefileter vendes godt i sesamfrø og steges på panden i lidt olie .


Forårsløg skæres i små ringe - sugarsnaps, snackpeber og agurker skæres i tynde stave .
Drys grøntsagerne med stødt koriander (evt. frisk koriander) og bland det godt sammen i en skål .


Nudler koges med lidt salt, som anvist, ca. 4 min..
Afdryppede nudler blandes i salaten og serveres sammen med kyllingen - husk soja ;)


Haps !
Kyllingen bliver simpelthen så lækker og sprød :)

Bagefter var Gorm så sød at tage opvasken, imens jeg satte mig i sofaen med det nye Mad! - super hyggeligt, og dejlig kæreste :)

Nudelsalaten indeholder ca. 63kcal/100g
En portion som vist på tallerkenen med 250g nudelsalat og 90g sesamstegt kylling indeholder ca. 350kcal i alt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar