søndag den 15. januar 2012

Kage til nat-manden .

Ja ganske vist ikke en jule-dekoreret én af slagsen - men en chokoladekage fuld af chokoladestykker, som denne, bagte jeg i går aftes .
Gorm havde nemlig sin sidste weekendvagt som "autohjælper" inden han drager til Tyskland i praktik, og han syntes derfor at vagten inde hos falck skulle have lidt kage til natten ..
Gorm er ikke altid til alle de fancy kager, så han er helt godt tilfred med en god chokoladekage med alm. glasur - og så kan det da heller ikke være nemmere for mig at gøre ham glad :)


Kagen her, med kristtorn lavet i alm glasur, havde jeg lavet til drengene ude på autohjælpsværkstedet i december måned .. De troede dog det var rensdyr jeg havde lavet *wtf?* .. Mænd altså .. Også derfor kagen igår blev afleveret hel som "bestilt" - blot med hvid glasur ..

Min weekend har ellers stået på arbejde og lidt afslapning i dag - hvor vi til aften havde Rikke og Mikkel til aftensmad - og lidt computer-assistance.. Dejligt :)

2 kommentarer:

  1. Haha, skægt. Det kan være at det var de røde prikker der lignede Rudolfs næse. Med lidt livlig fantasi (og lukkede øjne) kan det da godt ligne rensdyr.. Eller noget.

    SvarSlet
  2. Ja og med en meget god fantasi kan jeg godt se hvad du mener, men alligevel ;)

    SvarSlet