torsdag den 5. januar 2012

Nytårsmenu part I .


Nytårsaften blev som sagt afholdt hjemme hos Gorm og jeg sammen med to kammerater og en veninde .
Forretten var, til de flestes glæde, sushi .
4 store maki-ruller passede fint til en lille forret, og sushi'en er lavet som tidligere beskrevet, men denne gang dog med "rigtig" fisk ..
HUSK altid at rå fisk skal have været frosset i min. 24 timer inden det skal bruges .

Jeg lavede to varianter:
  • Fersk laks, agurk og rød peber .
  • Rejer, avokado og krydret soya-mayo .
Begge ruller spises med soya, wasabi og syltet ingefær - og selvfølgelig med pinde .

Det skal lige siges at den ene, meget sushi-skeptiske, kammerat, også spiste godt til af sushi'en - og specielt den meget stærke wasabi var han vild med :)

Åhh jeg er vild med sushi! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar