torsdag den 13. oktober 2011

H.K.H Kronprinsesse Mary .


I tirsdags havde vi den store ære at H.K.H. Kronprinsesse Mary var ude på "min" nye skole for officielt at indvie den .
Egentlig havde vi syntes at det var en smugle dumt at hun kom nu, efter som vi har gået på skolen i over en måned nu . Men men, prinsessen har nok et travlt program - så frem være med det ..
Men .. Hverken elever eller undervisere var velkomne til at være på samme etage som prinsessen, det var kun specielt inviterede gæster . Vi andre var henvist til "balkonerne" på de øvrige etager, hvor de stak os et flag og en sang, så vi på bedste børnehave-manér kunne flage for hende . Igen - fred være med det ..
Men da vi havde siddet og ventet en halv time, fra en plads med rimelig god udsigt til det hele, kom der en masse sikkerhedsfolk og begyndte at spærre det hele af, deriblandt den plads vi havde valgt os . Øv .
Vi forsøgte at bevæge os rundt på skolen for at få en anden plads, men uanset hvorhen vi begik os, kom der flere mænd med minestrimler og det endte med at vi gav op .
Her kom det næste problem så . hvordan kan man forlade skolen når det hele er afspærret?
Efter at have snørklet os mellem minestrimler, op og ned af trapper osv. kom vi endelig til en udgang hvor vi måtte forlade bygningen .. Dette betød så også at vi stod på den forkerte siden af bygningen i forhold til vores cykler, og at ingen af os fik set prinsessen ..
Sikke et cirkus - Jeg må have fornøjelsen af hende en anden go gang .. ;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar