fredag den 5. august 2011

Køkken lækkerier ..


Jeg havde fra i går min søde søster og bette lillebror overnattende.. Min søster er igang med at flytte til Aalborg og de havde derfor været i IKEA hvor de havde købt to fine værtindegave til mig.. - sødt !


Den første var et rigtig lækkert bagesæt med en masse anvendelige tools.
Specielt bøjlen synes jeg er vildt fed, og kunne virkelig godt have brugt den da Gorm havde fødselsdag i sidste uge .. Går hel sikkert ikke længe inden jeg skal lave lagkagebunde. Den er tilmed så smart at man kan justerer højden for klingen.. - imponerende


Også denne lækre spatel glæder jeg mig til at bruge.. Den har mulighed for at lave tre forskellige mønstre i fx en lækker chokoladecreme oven på en kage, ville se så flot ud ..


Ud over to sprøjteposer i stof indeholdte denne lille lækre bage-pakke også seks forskellige tyller - hvilke supplerer de få Wilton tyller, jeg allerede har, rigtig godt ..


Sidste men ikke mindst havde de også købt nogle fine papir muffinsforme til mig..
Pakken her indeholder 65 stk. der er lidt mindre end de almindelige forme man kan købe de fleste steder ..


I det hele tager er jeg ret imponeret over disse meget budgetvenlige redskaber og glæder mig til at prøve dem hver især ..
Tak til søster, måske der falder en lille indflytter-kage af senere ;)

5 kommentarer:

 1. Sikke lækker gave! Formene ser rigtig fine ud. Jeg har også haft en kage deler, men jeg synes ikke rigtig jeg kunne få den til at fungere. Men måske er du heldigere end mig :-)

  SvarSlet
 2. Ja synes også det er en super fin lille gave :) tænker også selv over kvaliteten, men som du skriver, måske er jeg heldig, men kunne jo håbe :)
  Og fedt med en kommentar, min første som blogger, tak ;)
  Beklager jeg svarer som anonym, men kan ikke få lov at kommenterer med navn, den bliver ved med at sige at jeg skal logge ind igen og igen .. nogle råd??

  SvarSlet
 3. Jep, det problem har jeg også haft. Log ud og log ind igen. Fjern det lille flueben i "forbliv logget på" og så er der ingen problemer.

  SvarSlet
 4. Super smart . tak :D man sidder jo og bliver hel tosset når teknikken ikke vil virke :P

  SvarSlet
 5. Ja, og når man er blevet afhængig af bloggen, så kan man slet ikke klare, at den ikke virker :-/ Tillykke med din nye blog :-)

  SvarSlet